مهندسی معکوس پمپ چند مرحله ای

مهندسی معکوس پمپ چند مرحله ای

برای شروع مهندسی معکوس میبایست اطلاعات اولیه از محصول را داشت. از این رو باید دانست که این پمپ از نوع پمپ های پرکاربرد به شمار می رود. در واقع این یک پمپ صنعتی و خانگی می باشد و از دو یا چند پمپ یک مرحله ای تشکیل شده است. مهندسی معکوس پمپ چند مرحله ای سبب می گردد، تا آب و سیالات با فشار مناسب تا ارتفاع بالایی پمپاژ شود. در این نوع پمپ تمام پروانه ها به یک محور متصل می شوند و درون یک بدنه قرار می گیرند.مهندسی معکوس پمپ چند مرحله ای بایستی به این صورت انجام گردد. در ابتدا بایستی به ذخیره اطلاعات در مورد پمپی که می خواهیم بازتولید شود، بپردازیم. در واقع این اقدامات در فرایند به کار می آید. نوع پمپ تعیین شود، شرایط کار و مشخصات عملکردی درجه بندی شود. شرکت سازنده پمپ تعیین شود و نوع سیال درون پمپ مشخص گردد. دمونتاژ پمپ، ابعاد برداری دستی صورت گیرد و پس از آن اسکن سه بعدی قطعات پیچیده ای همچون محفظه حلزونی و پروانه صورت گیرد. در مرحله بعد نقشه های فنی طراحی مجدد و ساخت پمپ براساس گزارش جنس قطعات و روکش های احتمالی تهیه شود. فراهم سازی پارت لیست در این قسمت بسیار کمک کننده است. فرایند همسان سازی هیدرودینامیکی و ارتعاشاتی قطعات هیدرولیکی و گردشی مجموعه پمپ براساس نظر مشتری صورت گیرد. این کار بایستی با توجه و بر طبق استانداردهای معتبر بین المللی در زمینه پمپ های سانتریفیوژ صورت گیرد. تهیه روال تولید و چگونگی کنترل پروسه از مهمترین قسمت های مهندسی معکوس پمپ چند مرحله ای می باشد. فرایند مونتاژ و تخمین تست های عملکردی براساس استانداردهای معتبر بین المللی در مورد پمپ های سانتریفیوژ بایستی به طور کامل صورت گیرد.

قسمت هایی که ساختار یک مهندسی معکوس پمپ چند مرحله ای را تشکیل می دهد عبارتند از: محفظه یا روکش پمپ است، که کارش نگهداری از تجهیزات دیگر در برابر ترکیبات خارجی است. این قسمت از آلیاژ مقاوم ساخته شده است. در پمپ هایی که برای آب شور دریا به کار می روند، از این پمپ استفاده می شود. این پمپ زنگ نمی زند و در مقابل سایش مقاومت فوق العاده ای دارد. از دیگر قطعات تشکیل دهنده پمپ پروانه است، که از یک دیسک چرخان و مجموعه ای از پره ها تشکیل شده که به شفت وصل می شوند. در زمان عملیات با چرخش پروانه ها انرژی به سیالات انتقال می یابد. پروانه سبب افزایش انرژی جنبشی جریان سیالات می گردد.

مهندسی معکوس پمپ چند مرحله ای

قسمت دیگری که در مهندسی معکوس پمپ چند مرحله ای بسیار نقش مهمی دارد، موتور پمپ است.

موتور باعث حرکت شفت شده و از نوع متناوب انتخاب می شود.

ولو در پمپ های سانتریفیوژ چند مرحله ای از اصلی ترین قسمت ها محسوب می گردد. این قطعه دارای مایعی است که فشار را کنترل می کند. این قسمت شکلی همانند یک قیف منحنی دارد، که مساحت آن با نزدیک شدن به محل تخلیه، افزایش می یابد.

بلبرینگ در پمپ نقش کاستن اصطکاک میان استاتور و شفت چرخان را دارد. پروانه ها از حرکت بلبرینگ حمایت کرده و بلبرینگ به طور مداوم باید روغن کاری شود.

قطعات دیگری همچون شفت، محفظه پمپ، هاب و آب بند نیز در ساختار پمپ چند مرحله ای وجود دارند.

شفت سبب متصل شدن پروانه به موتور می شود.

هاب، قسمتی است که به بلبرینگ متصل می شود و نقطه اتصال موتور است.

مهندسی معکوس پمپ چند مرحله ای شیوه ای برای تولید محصول مورد نظر مشتری و بدون تغییرات طراحی محیطی و هزینه های اضافی میباشد . این روش برای بازیابی و تشخیص اجزای تشکیل دهنده یک محصول به ویژه در صورتی که عدم دسترسی به طراحی اولیه وجود داشته باشد و جهت کمک به مشتریان برای ادامه روند تولید محصولاتشان و بدون تحمیل هزینه های گزاف طراحی مجدد میبایست مهندسی معکوس را انجام داد.

این مهندسی معکوس برای پمپ ها و برخی قطعات و اجزای ماشین مورد استفاده قرار می گیرد. بنابراین اصلی ترین موضوع مهارت دسترسی به هندسه صحیح پمپ است. با استفاده از اسکن سه بعدی قطعه توسط دوربین های مخصوص، به اندازه گیری دقیق آن می پردازیم. گروه و تیم مربوطه با در اختیار داشتن تجربه و مهارت این پروسه را آغاز می کنند و فایل ابر نقطه که مجموعه ای از نقاط تحت عنوان ابر نقاط می باشند، را به هندسه مورد نظر جهت مدلسازی و ریخته گری مبدل می کند.

پمپ سانتریفیوژ چند مرحله ای

پمپ سانتریفیوژ چند مرحله ای جزء پمپ های چند مرحله ای است. این پمپ در مهندسی معکوس بسیار مورد استفاده مهندسان قرار می گیرد. زیرا از پرکاربردترین نوع پمپ های چند مرحله ای در میان پمپ های صنعتی می باشد. مهندسی معکوس پمپ سانتریفیوژ چند مرحله ای بسیار نقش بسزایی در پیشرفت جوامع امروزی دارد. توسعه و پیشرفت کنونی یک جامعه به تکوین و مهندسی مجدد افراد متخصص در همان جامعه بستگی دارد.

کاربرد عمده پمپ های سانتریفیوژ چند مرحله ای در میدان های نفتی، منتقل نمودن پسماندهای روغنی/نفتی و نفت کثیف می باشد. البته از این مدل پمپ در خط لوله نفت خام و محصولات نفتی نیز استفاده می شود. همچنین جهت تامین آب و انواع خطوط انتقال آب در فشار بالا و دستگاه های نمک زدایی آب دریا از این نوع پمپ استفاده می گردد. دامنه کارکرد پمپ سانتریفیوژ چند مرحله ای براساس دما، دبی و هد می باشد، البته این اعداد و ارقام در انواع کارکردهای این پمپ متغیر خواهند بود.

پیام بگذارید

کلیه فیلدهای مشخص شده با ستاره (*) الزامی است